Visie

Zonder kennis kom je nergens, maar zonder vertrouwen kun je niets.

 

Het uitgangspunt van Rico Advies luidt: meer aandacht hebben voor het individu, een flinke dosis generalistische kennis, een loyale service. Het is dan ook onze expertise om samen met u een inventarisatie te maken van de risico’s waarmee u geconfronteerd kunt worden.

 

Wanneer wij u voor het eerst ontmoeten, leggen wij meteen de basis voor een betrouwbare, duurzame relatie. De sleutelwoorden daarvoor zijn betrokkenheid, openheid en beschikbaarheid. Zo merkt u direct of u met ons in zee wilt.

 

Samen met u gaan wij na welke risico’s verzekerd moeten worden. Hierbij geven wij adviezen, zowel inhoudelijk als in prijs/kwaliteitsverhouding, over welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Naast deze advisering begeleiden wij ook de contacten tussen u en de verzekeringsmaatschappijen en/of bancaire instelling, waarbij u de verzekeringen en/of financiële producten onderbrengt.

 

Tenslotte, bij Rico Advies mogen relaties voortdurend rekenen op een deskundig advies en begeleiding, niet alleen bij het afsluiten van een verzekering maar ook daarna, dus ook ingeval van calamiteiten. Zo houdt u tijd over om in úw persoonlijke relaties te investeren.

Kortom: Onbezorgd de toekomst tegemoet!