Over ons

Rico Advies is een jong onafhankelijk financieel adviesbureau op het gebied van verzekeringen, financieringen, hypotheken en pensioenen. Deskundigheid, persoonlijk advies en een goede service zijn de kernpunten van ons bedrijf en bieden u zowel als particulier als zakelijke relatie een solide partner voor de toekomst.

 

In de financiële dienstverlening, zoals bij banken en verzekeraars, is schaalvergroting aan de orde van de dag. Fusies, overnames, het gaat maar door. Allerlei motieven, zoals kostenbesparing, uitbreiding van kennis, rendements- en kwaliteitsverbetering, zijn redenen voor de vorming van die megabedrijven. Dit gaat echter vaak ten koste van de interesse in uw individuele wensen en/of belangen. Anderzijds vraagt de oplopende complexiteit van de producten en diensten binnen de financiële wereld om verdere specialisatie.

 

Hierdoor ontstaat voor kleinere bedrijven meer ruimte om vanuit hun specifieke kennis en vaardigheid als specialist een deel van de markt te bedienen. Rico Advies heeft gekozen voor de optimale tussenvorm! Een financiële allrounder met specialistische kennis in eigen huis.